top of page

L'equip artístic

La Bonita 82.jpg
PHOTO-2020-04-12-15-41-17.jpg

Marta Erra

 Artista de circ especialitzada en corda llisa i trapezi mini volant

Fundadora de la cia.silosenomecuelgo, Col.lectiu Ànima metàl.lica i cia.flying pikmis. S'especialitza en trapezi fix, dobles i corda llisa a través de cursos regulars a L'escola Rogelio Rivel, Gente Colgada (Emiliano Ron ) i Circ Los ( Boris Rivas). És formadora de circ a per infants i adults des del 2006. Ha treballat amb : cia.Deambulants, cia.Estampades, kanbahiota trup, Undercirc, Cirkvost I Cirque Rouages . Actualment està en gira amb el seu solo de Corda llisa i en fase de creació amb el col.lectiu ànima metàl.lica, cia.flying pikmis en "Perill d'extinció"  i "La Rueda" -Producciones Chisgarabís.

Jordi Montmany

Artista de circ especialitzat en trapezi fix, duo i trapezi mini volant

Fundador de la cia.silosenomecuelgo, cia.Flying tiritas i cia.flying pikmis. 
Artista polifacètic que es forma de ben petit en gimnàstica artística . Continua el seu aprenentatge artístic formant-se en trapezi fix i duo. De seguida descobreix el trapezi minivolant de la mà de la Jane huxley  i decideix formar-se amb en Jan Palacy i Boris Rivas.Ha set formador de circ durant molts anys i  ha treballat amb  Kanbahiota trup, Cirkvost, entre d'altres.  Actualment treballa amb la cia.Cirque Rouages amb l'espectacle "Sodade" i amb el seu solo de "Trapecio mucho". Està en creació del nou espectacle de Cirque Rouages "Wonderfuel" ,en "Perill d'extinció" de la cia.flying pikmis i "La Rueda" producciones Chisgarabís.

marta pitarch.jpg

Marta Pitarch

Artista i formadora de circ especialitzada en aeris

Formada en trapezi fix , dobles i clown. Actualment és formadora de circ a Suïssa i Alemanya.Ha participat en varis projectes col.laboratius al voltant del circ i els infants, en una vida nòmada i sota una carpa de circ. Actualment ha iniciat una formació en Dansaterapia biodinàmica HKIT.

Equip artístic: Conoce la compañía
bottom of page